Invitație la vernisaj | Expoziție de grup: SENSURI

Invitație la vernisaj | Expoziție de grup: SENSURI

Luni, 19 septembrie 2022, ora 15:00, în spațiul expozițional al Bibliotecii Județene “Alexandru Odobescu” Călărași va avea loc vernisajul expoziției de tapiserie și obiecte de artă decorativă din sticlă ”SENSURI”.

În Sala Perspective a bibliotecii vor fi expuse pentru iubitorii de artă creații ale unor artiști din diverse părți ale țării, membrii ai Uniunii Artiștilor Plastici din România, cu o bogată activitate expozițională la nivel național și internațional: Daniela Frumușeanu, Georgeta Hlihor, Maria Manceanu Bogatu și Mihai Hlihor.

Sunt așteptați la eveniment utilizatori ai bibliotecii, jurnaliști și toți cei interesați.

Expoziția va rămâne expusă pe simezele bibliotecii până pe 19 octombrie 2022 și va putea fi vizitată în regim muzeal.

vernisajSENSURI

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.