CJCC | Ziua Națională a Culturii, marcată la Călăraşi

CJCC | Ziua Națională a Culturii, marcată la Călăraşi

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită vineri, 13 ianuarie, începănd cu ora 11.00 la sala Barbu Știrbei, pentru a celebra împreună Ziua Națională a Culturii și 173 de ani de la nașterea poetului național, Mihai Eminescu.

În foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași puteți vizita expozițiile de pictură "O pânză de gânduri" - autor Anemona Dragomir și "Culorile inocenței" - autor Alessia Andreea Ciuciur.

V-au pregătit un program cultural de excepție corul "Camerata Danubii" și talentații elevi ai Liceului "Mihai Eminescu", "Flores Campi" și Palatul Copiilor nr. 1.

Intrarea este liberă.

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.