CJCC | Invitație la film: Zâmbește (2D)

CJCC | Invitație la film: Zâmbește (2D)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona Zâmbește (2D), după cum urmează:        

30.09 - 02.10.2022, orele: 17.00 și 20.00;

04 - 06.10.2022, ora: 18.00

Luni, filmul nu va fi proiectat

Zâmbește (2D)

Regia: Parker Finn

Cu: Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Rob Morgan, Kal Penn, Caitlin Stasey, Sosie Bacon

Gen film: Horror

Durata: 115 minute

Premiera în România: 30.09.2022

După ce este martora unui incident bizar, traumatic, care implică un pacient de-al ei, dr. Rose Cotter devine ea însăși centrul unor evenimente inexplicabile. Rose trebuie să-și confrunte trecutul, oricât de întunecat, pentru a supraviețui în înfricoșătorul prezent.

https://www.youtube.com/watch?v=BcDK7lkzzsU

zambeste

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.