CJCC | Invitație la film: Trenul asasinilor (2D)

CJCC | Invitație la film: Trenul asasinilor (2D)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona Trenul asasinilor (2D), după cum urmează:        

05 - 07.08.2022, orele 17.00 și 20.00;

09 - 11.08.2022, ora 18.00;

Luni, filmul nu va fi proiectat.

Trenul asasinilor (2D)

Regia: David Leitch

Cu: Brad PittJoey KingZazie BeetzAaron Taylor-JohnsonSandra Bullock

Gen film: Acţiune, Thriller

Durata: 152 minute

PremieraînRomânia: 05.08.2022

Cinci asasini se îmbarcă în același tren ultra-rapid care călătorește între Tokyo și Morioka, având pe traseu doar câteva opriri. Fiecare dintre cei cinci realizează curând că misiunea sa are ceva în comun cu ale celorlalți.

https://www.youtube.com/watch?v=dLvpiLZ7e88

trenulasasinilorfilm

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.