CJCC | Invitație la film: Space Jam: O nouă eră - 2D (variantă dublată)

CJCC | Invitație la film: Space Jam: O nouă eră - 2D (variantă dublată)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona Space Jam: O nouă eră - 2D (variantă dublată) după cum urmează:

6 august 2021, ora: 12:30

7 – 8 august 2021, orele 10:00 și 12:30

Space Jam: O nouă eră - 2D (variantă dublată)

Regia: Malcolm D. Lee

Cu: voce – limba română: Șerban Pavlu (LeBron), Ionuț Grama (Al G. Rhythm), Andra Gogan (Lola), Mihai Bisericanu (Porky), Marius Săvescu (Daffy Duck), Mioara Ifrim (bunicuța), Andrei Geavela (Domi), Geo Morcov (Bugs Bunny), Laura-Alexandra Voicu (Kamiyah). 

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

Durata: 116 minute                                                                                                                                                                       Rating: AG 

Premiera în România: 16.07.2021

Când LeBron este prins alături de fiul său, Dom, într-un spațiu digital de un AI (Artificial Intelligence) necinstit, LeBron trebuie să depună eforturi uriașe pentru a ajunge în siguranță acasă. Astfel, meciul de baschet Tunes versus Goons (Nătângi) devine cea mai mare miză din viața sa, conducând-i pe Bugs Bunny, Lola Bunny și întreaga bandă de Looney Tunes, foarte cunoscuţi ca nedisciplinați, să câștige împotriva campionilor digitalizaţi ai AI: un număr semnificativ de profesionişti de baschet, așa cum nu ai mai văzut.

https://www.youtube.com/watch?v=vfEDRa_ccao

Purtarea măștii este obligatorie în incinta Cinematografului, iar sala se va ocupa la o capacitate de maxim 50% când rata de incidență Covid-19 pe municipiu este sub 1,5 la mia de locuitori.

Vă așteptăm la film!

PROGRAM CASIERIE

MARȚI – JOI: 16.00 - 21.00

VINERI: 12.30 – 21.00

SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ: 9.00 – 21.00

LUNI, CINEMATOGRAFUL ESTE ÎNCHIS.

spacejam

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.