CJCC | Invitație la film: Ron o ia razna – 3D (variantă dublată)

CJCC | Invitație la film: Ron o ia razna – 3D (variantă dublată)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona Ron o ia razna – 3D (variantă dublată), după cum urmează:

22 și 29.10.2021, ora: 12:30

23 - 24 și 30 - 31.10.2021, orele 10:00 și 12:30

Ron o ia razna – 3D (variantă dublată)

Regia: Sarah Smith, Jean-Philippe Vine, Octavio E. Rodriguez

Cu: voce – limba română: Tomi Cristin (Graham), Lucian Ionescu (Craig), Mirela Nicolau (Donka), Cristian Simion (Andrew), Viorel Ionescu (Ron), David Blaj (Barney), Mihai Dăscălescu (Marc), Claudiu Tonea (Rich), Sasha Condruţ (Alex), Raluca Oncică (Savannah), Luca Fumuru (Jayden), Valeria Stoian (Bree), Alexandra Badea (Janet), Maria Sandache (Ava).

Gen film: Animaţie

Durata: 106 minute

Clasificare: AG

Premiera în România: 22.10.2021

Barney, un școlar de 11 ani, neîndemânatic din punct de vedere social, este ultimul copil din oraș care primește un prieten robot, un dispozitiv cu cea mai complexă tehnologie din lume și cea mai recentă nebunie de pe piață. El îl primește pe Ron, un robot care funcționează defectuos și nu își poate controla setările. Așa că Barney va încerca să-l învețe pe Ron cum să fie om.

https://www.youtube.com/watch?v=sxdYdrOfUzA

PROGRAM CASIERIE

MARȚI – JOI: 16.00 - 21.00

VINERI: 12.30 – 21.00

SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ: 9.00 – 21.00

LUNI, CINEMATOGRAFUL ESTE ÎNCHIS.

rooiarazna

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.