CJCC | Invitație la film: Orfana: Îngerul morţii (2D)

CJCC | Invitație la film: Orfana: Îngerul morţii (2D)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona Orfana: Îngerul morţii (2D), după cum urmează:        

29 – 31.07.2022, orele: 17.00 și 20.00;

02 - 04.08.2022, ora: 18.00

Luni, filmul nu va fi proiectat

Orfana: Îngerul morţii (2D)

Regia: William Brent Bell

Cu: Rossif Sutherland, Julia Stiles, Isabelle Fuhrman

Gen film: Crimă, Dramă, Horror, Mister, Thriller

Durata: 159 minute

Premiera în România: 29.07.2022

Leena Klammer este o femeie care suferă de hipopituitarism, ceea ce face ca aceasta să semene cu un copil. După ce evadează dintr-o unitate de psihiatrie din Estonia decide să se prezinte drept „Esther”, fiica dispărută a lui Katie Mauerova (Julia Stiles) și Richard Mauerova (Rossif Sutherland). Când cuplul îi descoperă trecutul întunecat noua viață a Leenei ca „Esther” ia o turnură neașteptată, fiind nevoită să se confrunte cu o mamă care își va proteja familia cu orice preț.

https://www.youtube.com/watch?v=dJR35grNkFk

orphanfilm

 

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.