CJCC | Invitaţie la film: Năstrușnicul motan Maurice – 2D (variantă dublată)

CJCC | Invitaţie la film: Năstrușnicul motan Maurice – 2D (variantă dublată)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Năstrușnicul motan Maurice – 2D (variantă dublată), după cum urmează:

24.03.2023, ora: 12.30

25 - 26.03.2023, orele: 10.00 și 12.30

Năstrușnicul motan Maurice 2D (variantă dublată)

Regia: Toby Genkel, Florian Westermann

Cu: Emilia Clarke, Hugh Laurie

Gen film: Animaţie, Familie

Durata: 90 minute

Premiera în România: 03.02.2023

Maurice, un motan care își duce traiul pe străzi, născocește o înșelătorie perfectă pentru a face rost de bani. Găsește un puști, care nu pare prea isteț, dar care cântă la cimpoi și… are propria lui hoardă de șobolani ciudat de alfabetizați.

https://www.youtube.com/watch?v=Bcu_vTT4a_c

nastrusniculmotanmauricefilm

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.