CJCC | Invitație la film: Minionii 2 (3D variantă dublată)

CJCC | Invitație la film: Minionii 2 (3D variantă dublată)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona Minionii 2 (3D variantă dublată), după cum urmează:        

Vineri, 1 iulie 2022, ora 12.30

Sâmbătă, 2 iulie și duminică, 3 iulie 2022, orele 10.00 și 12.30

Minionii 2 (3D variantă dublată)

Regia: Kyle Balda, Brad Ableson, Jonathan del Val

Cu: Alan Arkin, Steve Carell, Lucy Lawless, Jean-Claude Van Damme, Michelle Yeoh

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

Durata: 90 minute

Premiera în România: 01.07.2022

În anii 1970, Felonius Gru, în vârstă de doisprezece ani, a crescut în suburbii. 

Gru, un „ Fanboy” al grupului de ticăloși cunoscuți sub numele de Vicious 6, elaborează un plan pentru a fi suficient de rău pentru a se alătura lor. Când Vicious 6 își concediază liderul, legendarul luptător Wild Knuckles, Gru devine interesat pentru a deveni noul lor membru.

Lucrurile se înrăutățesc doar după ce Gru le fură o piatră prețioasă, cu ajutorul Minionilor, devenind brusc inamicul mortal al Vârfului răului. Pe fugă, Gru și Minionii se vor îndrepta spre o sursă puțin probabilă de sfaturi, Wild Knuckles însuși, și vor descoperi că până și băieții răi au nevoie de puțin ajutor de la prietenii lor.

https://www.youtube.com/watch?v=8RBrWQ9jUcc

minioniifilm

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.