CJCC | Invitație la film: Merge și-așa (2D)

CJCC | Invitație la film: Merge și-așa (2D)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona Merge și-așa (2D), după cum urmează:        

Vineri, 29 iulie 2022, ora 12.30 (variantă dublată)

Sâmbătă, 30 iulie şi duminică, 31 iulie 2022, orele 10.00 și 12.30

Merge și-așa (2D)

Regia: Valentin Urziceanu

Distributie: Florin MititeluIoana CalotăGeorge-Ioan Hodor

Gen film: Animaţie

Durata: 78 minute

Rating: AG

Premiera în România: 03.06.2022

O satiră despre film, muzică și viață. Giani este un băiat de etnie romă care visează să ajungă un mare chitarist, inspirat de modelul său, Django Reinhardt, celebrul artist care a dezvoltat Jazz Manouche. În Europa sfâșiată de cel de-al Doilea Război Mondial, el călătorește din București în Paris pe jos, iar pe drum are șansa să asculte melodii tradiționale ale diverselor nații europene, pe care le distilează într-un stil propriu.

https://www.youtube.com/watch?v=ApjIaGg7rJk

mergesiasafilm

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.