CJCC | Invitație la film: Megalodon: Demonul din adâncuri – 2D

CJCC | Invitație la film: Megalodon: Demonul din adâncuri – 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Megalodon: Demonul din adâncuri – 2D, după cum urmează:

16 - 18.05.2023, orele: 17.00 și 20.00

Megalodon: Demonul din adâncuri 2D

Regia: Adrian Grunberg

Cu: Josh Lucas, Fernanda Urrejola, Héctor Jiménez, Raúl Méndez, Julio Cedillo

Gen film: SF, Hororr, Thriller

Durata: 100 minute

Rating: N15

Premiera în România: 28.04.2023

Petrolistul Paul Sturges își duce familia în vacanță la Bahia Azul, dar orașul de coastă pe care el și soția lui îl cunoșteau odată a dispărut în mod misterios. Din adâncurile oceanului se ridică un Megalodon masiv, cunoscut în legendele locale sub numele de Demonul Negru, iar Paul trebuie să-și salveze cumva familia de acest rechin primitiv.

https://www.youtube.com/watch?v=Bb4GSAXePk0

MEGALODONFILM

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.