CJCC | Invitație la film: Mavka: Zâna pădurii – 2D (variantă dublată)

CJCC | Invitație la film: Mavka: Zâna pădurii – 2D (variantă dublată)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Mavka: Zâna pădurii – 2D (variantă dublată), după cum urmează:

19.05.2023, ora: 12.30

20 - 21.05.2023, orele: 10.00 și 12.30

Mavka: Zâna pădurii 2D (variantă dublată)

Regia: Oleh Malamuzh, Oleksandra Ruban

Cu: Nikki Thomas, Nataliya Denisenko, Artem Pivovarov

Gen film: Animaţie, Comedie, Fantastic

Durata: 90 minute

Rating: AG

Premiera în România:05.05.2023

Mavka, Zâna Pădurii, se confruntă cu o alegere imposibilă între dragoste și datoria ei de gardian față de Inima Pădurii, atunci când se îndrăgostește de un om, tânărul muzician Lucas. O animație plină de amuzament, aventură și magie, producția fiind perfectă pentru întreaga familie.

https://www.youtube.com/watch?v=BA8BgNjsrdY

maykazanapaduriifilm

 

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.