CJCC | Invitație la film: Jocurile foamei: Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare – 2D

CJCC | Invitație la film: Jocurile foamei: Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare – 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Jocurile foamei: Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare – 2D, după cum urmează:

17 - 19.11.2023, orele: 17.00 și 20.00

21 - 23.11.2023, ora: 17.00

Luni filmul nu va rula.

Jocurile foamei: Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare 2D

Regia: Francis Lawrence

Cu: Rachel Zegler, Tom Blyth, Hunter Schafer, Viola Davis, Peter Dinklage

Gen film: Acţiune, Aventuri, Dramă,

Durata: 165 minute

Rating: N15

Premiera în România: 17.11.2023

Cu mulți ani înainte să devină președintele tiran al Panem-ului, Coriolanus Snow, de 18 ani, este ultima speranță a unei familii cândva puternice, dar căzute în dizgrație în Capitol-ul de după război. Cum cea de-a zecea ediție a Jocurilor Foamei se apropie repede, tânărul Snow este alarmat atunci când i se dă sarcina să fie mentorul tinerei Lucy Gray Baird, tributul modestului District 12.

Totuși, atunci când Lucy Gray captivează atenția întregului Panem cântând, curajoasă, în timpul ceremoniei, Snow simte că are o șansă. Unindu-și instinctele pentru spectacol și simțul politic înnăscut, Snow și Lucy concurează contra timp pentru a supraviețui.

https://www.youtube.com/watch?v=9FLWw2_w_Ic

jocurilefoameifilm

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.