CJCC | Invitație la film: Jocuri de groază – 2D

CJCC | Invitație la film: Jocuri de groază – 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Jocuri de groază – 2D, după cum urmează:

29.09 – 01.10.2023, ora: 20.00;

03 – 05.10.2023, ora: 20.00

Luni, filmul nu va rula

Jocuri de groază 2D

Regia: Eren Celeboglu, Ari Costa

Cu: Keith David, Asa Butterfield, Natalia Dyer, Annabeth Gish, Laurel Marsden

Gen film: Horror, Thriller

Durata: 76 minute

Clasificare: N15 (nerecomandat sub 15 ani)

Premiera în România: 22.09.2023

Un grup de adolescenți din Salem descoperă un cuțit blestemat care dezlănțuie un demon care îi obligă să joace versiuni macabre și mortale ale unor jocuri din copilărie în care nu pot exista învingători, ci doar supraviețuitori.

https://www.youtube.com/watch?v=MQzJcgbDpYM

jocuridegroazaFILM

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.