CJCC | Invitație la film: Halloween: Noaptea crimelor – 2D

CJCC | Invitație la film: Halloween: Noaptea crimelor – 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona Halloween: Noaptea crimelor – 2D, după cum urmează:

29 - 31.10.2021, Orele: 17:00 și 20:00

02 - 04.11.2021, Ora: 18:00

Halloween: Noaptea crimelor – 2D

Regia: David Gordon Green

Cu: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Anthony Michael Hall, Will Patton

Gen film: Horror, Thriller

Durată: 106 minute

Clasificare: IM18                                                                                                       

Premiera în România: 22.10.2021

halloweenkills

A fost nevoie de Halloween-ul din 2018 pentru ca oricine să o creadă pe Laurie când spunea că Michael Myers s-a întors. Pregătirile pentru acea noapte i-au permis ei și familiei ei să-l prindă într-o închisoare din subsol și să-l ardă de viu. În timp ce Laurie zace pe un pat de spital, ea ajunge să realizeze că Michael nu este mort și de data asta, nu va putea să se lupte singură. Cu opțiuni limitate din cauza rănilor sale, Laurie trebuie să-și transfere toate abilitățile de supraviețuire fiicei sale Karen și nepoatei Allyson. Lor li se va alătura întregul oraș, pentru că ... Răul trebuie să moară în această seară.

https://www.youtube.com/watch?v=ppzoul7-Sp8

PROGRAM CASIERIE

MARȚI – JOI: 16.00 - 21.00

VINERI: 12.30 – 21.00

SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ: 9.00 – 21.00

LUNI, CINEMATOGRAFUL ESTE ÎNCHIS.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.