CJCC | Invitație la film: Furios și iute X – 3D

CJCC | Invitație la film: Furios și iute X – 3D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Furios și iute X – 3D, după cum urmează:

19 - 23.05.2023, orele: 17.00 și 20.00

Furios și iute X 3D

Regia: Louis Leterrier

Cu: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Momoa, Brie Larson, Charlize Theron, Jason Statham

Gen film: Acțiune, Aventuri, Crimă, Mister, Thriller

Rating: AG

Premiera în România: 19.05.2023

De-a lungul multor misiuni cu șanse imposibile, Dom Toretto și familia lui au depășit, fiecare inamic din calea lor. Acum, ei se confruntă cu cel mai letal adversar cu care s-au confruntat vreodată, o amenințare teribilă care iese din umbrele trecutului, alimentată de răzbunarea sângelui și care este hotărât să spulbere această familie și să distrugă tot ceea ce Dom iubește… pentru totdeauna - și pe toți.

https://www.youtube.com/watch?v=Ti689_HUmq8

fastfuriossiiutefilm

 

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.