CJCC | Invitație la film: Furios și Iute 9 (3D)

CJCC | Invitație la film: Furios și Iute 9 (3D)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona Furios și Iute (3D) după cum urmează:

25 iunie – 1 iulie, Ora: 20.00

Luni, filmul nu va fi proiectat

Furios si Iute 9 (3D)

Regia: Justin Lin

Cu: Charlize TheronVin DieselJohn CenaHelen MirrenAmber SiennaMichelle RodriguezJordana Brewster

Gen film: Acţiune, Aventuri, Crimă,Thriller

Durata: 135 minute

Premiera în România: 25.06.2021

Dom Toretto duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său, micuțul Brian, cu toate că pericolul planează întotdeauna asupra orizontului lor pașnic. De data aceasta, această amenințare îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult. Echipajul său se reunește pentru a opri un complot periculos condus de cel mai priceput asasin și șofer profesionist pe care l-au întâlnit vreodată: un bărbat care se întâmplă să fie și fratele abandonat al lui Dom, Jakob. Pe parcurs, vechi prietenii vor fi readuse la viață, vechi dușmani se vor întoarce, istoria va fi rescrisă, iar adevăratul sens al familiei va fi testat mai mult ca niciodată.

Purtarea măștii este obligatorie în incinta Cinematografului, iar sala se va ocupa la o capacitate de maxim 50% când rata de incidență Covid-19 pe municipiu este sub 1,5 la mia de locuitori.

Vă așteptăm la film!

PROGRAM CASIERIE

MARȚI – JOI: 16.00 - 21.00

VINERI: 12.30 – 21.00

SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ: 9.00 – 21.00

LUNI, CINEMATOGRAFUL ESTE ÎNCHIS.

furiossiiutefilm