CJCC | Invitație la film: Focul viu (2D)

CJCC | Invitație la film: Focul viu (2D)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona Focul viu (2D), după cum urmează:        

20 - 22.05.2022, orele 17.00 și 20.00

24 - 26.05.2022, ora 18.00

Focul viu (2D)

Regia: Keith Thomas

Cu: Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon

Gen film: Dramă, Horror, SF, Thriller

Durată: 94 minute  

Clasificare: N15  

Premiera în România: 13.05.2022

Charlie, o fată cu puteri pirokinetice extraordinare luptă pentru a-și proteja familia, dar și pe ea însăși, de forțele sinistre care încearcă să o captureze și să o controleze, pentru a o transforma într-o armă de distrugere în masa.

Deși ce tatăl său, Andy, a învățat-o pe Charlie cum să-și dezamorseze puterea, care este declanșată de furie sau durere, pe măsură ce aceasta se apropie de 11 ani, focul devine din ce în ce mai greu de controlat.

https://www.youtube.com/watch?v=ZaB1mF9soow

foculviu

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.