CJCC | Invitație la film: Fiica regelui din mlaștină – 2D

CJCC | Invitație la film: Fiica regelui din mlaștină – 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Fiica regelui din mlaștină – 2D, după cum urmează:

21 - 23.11.2023 (marți – joi), ora: 20.00

Luni filmul nu va rula.

Fiica regelui din mlaștină 2D

Regia: Neil Burger

Cu: Ben Mendelsohn, Daisy Ridley, Gil Birmingham

Gen film: Crimă, Dramă, Mister

Durata: 108 minute

Clasificare: N15

Premiera în România: 03.11.2023

Viața aparent normală a Helenei ascunde un adevăr sumbru: tatăl ei, Jacob, cu care a rupt legătura, este infamul rege al mlaștinilor, care le-a ținut pe ea și pe mama ei captive în sălbăticie ani de zile. Când Jacob evadează din închisoare, Helena va trebui să se confrunte cu trecutul. Știind că acesta o va vâna, femeia trebuie să găsească puterea de a-și înfrunta demonii și de a-l învinge pe omul care a învățat-o tot ce știe despre supraviețuirea în sălbăticie.

https://www.youtube.com/watch?v=xvj5Y_KtH_g

fiicaregeluidinmlastinafilm

 

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.