CJCC | Invitație la film: Extratereștri cu codițe – 2D (variantă dublată)

CJCC | Invitație la film: Extratereștri cu codițe – 2D (variantă dublată)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Extratereștri cu codițe – 2D (variantă dublată), după cum urmează:

17.11.2023, ora: 12.30

18 - 19.11.2023, orele: 10.00 și 12.30

Extratereștri cu codițe 2D (variantă dublată)

Regia: Jason Murphy

Cu: Riley Madison Fuller, Krista Kelley, Myron Donley, Elijah Green, Matt Kinback Gen film: Aventuri, Familie, SF

Durata: 92 minute

Clasificare: AG

Premiera în România: 10.11.2023

Doi copii și părinții lor ajută un trio de extratereștri transformați în câini drăgălași și prietenoși să scape din ghearele unui vânător local de OZN-uri. În acest timp, patrupezii spațiali trebuie să-și repare nava spațială.

https://www.youtube.com/watch?v=qXAh5Ew3QFw

extraterestriicucooditefilm

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.