CJCC | Invitaţie la film: Experimentul Pitești – 2D

CJCC | Invitaţie la film: Experimentul Pitești – 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Experimentul Pitești – 2D, după cum urmează:

20.03.2023, orele: 18.30

Experimentul Pitești – 2D

Regia: Victoria Baltag

Cu: Sergiu Moraru, Axel Moustache, Sonia Teodoriu, Ion Caramitru, Alex Popescu, Olimpia Melinte, Constantin Moisii

Gen film: Biografic, Dramă, Istoric

Povestea începe cu momente din viața socială a anilor 1942-1948 (zona Moldovei, Iași), aduce în prim-plan psihologia umană și culminează cu punerea în imagini a "fenomenului reeducării" în România (1948-1954). Reconstituirea evenimentelor petrecute în această perioada s-a realizat în urma unei documentări de arhivă amănunțite, de mai bine de trei ani.

https://www.youtube.com/watch?v=6LqgwVafnF0

fenomenulpitestifilm

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.