CJCC | Invitație la film: Dosarul ”631” (2D)

CJCC | Invitație la film: Dosarul ”631” (2D)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona Dosarul ”631” (2D), după cum urmează:        

17 - 19.06.2021, orele 17.00 și 20.00;

21 - 23.06.2022, ora 18.00

Luni, filmul nu va fi proiectat

Dosarul ”631” – 2D

Regia: Marius Th. Barna

Cu: Iosif Paștina, Marius Florea Vizante, Diana Sar

Gen film: Dramă

Premiera în România: 13.05.2022

Inspirat dintr-un fapt real, filmul prezintă investigația jurnalistică a unui reporter TV pentru presupusele ”închisori zburătoare”, americane din România.

Printr-un concurs de împrejurări, urmărind un misterios Dosar 631, Dinu descoperă o scurgere de informații dintr-o bază NATO din România.

Evenimentul de presă agită, provoacă, tentează diferite medii de presă, politicieni de vârf, servicii, atât interne, cât și externe, provocând drame atât hilare, cât și absurde, într-o comedie neagră.

Demersul jurnalistic al reporterului ”recent” devenit de investigații, este o probă dură, deloc facilă, pentru a-și păstra demnitatea profesională, dar și caracterul, constatând duplicitatea, volatilitatea morală, lipsa de măsură a unei lumi care își continuă implacabil cursul.

https://www.youtube.com/watch?v=MgKLkKPHDCw

dosarul631film

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.