CJCC | Invitație la film: Bântuind prin Veneția – 2D

CJCC | Invitație la film: Bântuind prin Veneția – 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Bântuind prin Veneția – 2D, după cum urmează:

19 - 21.09.2023, ora: 20.00

22 - 24.09.2023, orele: 17.00 și 20.00

Luni filmul nu va rula

Bântuind prin Veneția 2D

Regia: Kenneth Branagh

Cu: Kelly Reilly, Michelle Yeoh, Kenneth Branagh, Jamie Dornan, Emma Laird, Tina Fey

Gen film: Crimă, Dramă, Mister

Rating: N15

Premiera în România: 15.09.2023

În Veneția de după cel de-al Doilea Război Mondial, Poirot, acum pensionat și trăind în propriul exil, participă cu reticență la o ședință de spiritism. Dar când unul dintre invitați este ucis, rămâne la latitudinea fostului detectiv să descopere din nou criminalul.

https://www.youtube.com/watch?v=pPmSOST1bTo

hauntinginvenice

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.