CJCC | Invitație la film: Aventuri până la lună și înapoi – 2D (variantă dublată)

CJCC | Invitație la film: Aventuri până la lună și înapoi – 2D (variantă dublată)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Aventuri până la lună și înapoi – 2D (variantă dublată), după cum urmează:

28.04.2023, ora: 12.30

29 - 30.04.2023, orele: 10.00 și 12.30

Aventuri până la lună și înapoi 2D (variantă dublată)

Regia: Ali Samadi Ahadi

Cu: Howard Nightingall, Stephan Benson, Dirk Petrick, Roxana Samadi, Jacob Banigan

Gen film: Animaţie

Durata: 85 minute

Premiera în România: 21.04.2023

Pentru a o salva pe surioara sa, Anne, Peter trebuie să înfrunte un teritoriu misterios: Luna! Anne a fost răpită de maleficul Om al Lunii atunci când a încercat să-l ajute pe gândacul dl Zoomzeman, aflat în căutarea soției sale. În aventura sa fantastică, Peter aterizează pe Pajiștea Stelară, unde îl întâlnește pe somnorosul domn Sandman. El știe că, doar la cina Zânei Nopții din castelul din nori, pot afla unde este Anne.

https://www.youtube.com/watch?v=jcBQNEBxTi8

aventuripanalalunasiinapoi 1

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.