CJCC | Invitaţie la film: Alibi.com 2 – 2D

CJCC | Invitaţie la film: Alibi.com 2 – 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Alibi.com 2 – 2D, după cum urmează:

10 - 12.03.2023, ora: 17.00

Luni filmul nu va fi programat

Alibi.com 2 – 2D

Regia: Philippe Lacheau

Cu: Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Tarek Boudali

Gen film: Comedie

Durata: 88 minute

Premiera în România: 03.03.2023

Cu agenția Alibi.com închisă și cu promisiunea față de Flo că nu va mai umbla cu minciuna, viața lui Greg este acum liniștită. Prea liniștită. Dar nu pentru mult timp!

După ce decide să-i pună lui Flo marea întrebare, Greg se trezește în încurcătură: trebuie să-și prezinte familia. Cum riscul ca un astfel de eveniment să le distrugă relația este atât de mare, Greg simte că nu are de ales. Trebuie să redeschidă agenția cu foștii asociați și să-și găsească părinți falși, mai prezentabili decât cei reali.

https://www.youtube.com/watch?v=TNvXaQrS-e0

alibicomfilm

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.