CJCC | Invitație la film: Acolo unde cântă racii – 2D

CJCC | Invitație la film: Acolo unde cântă racii – 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona Acolo unde cântă racii – 2D, după cum urmează:        

19 - 21.08.2022, orele 17.00 și 20.00;

23 - 25.08.2022, ora 18.00

Luni, filmul nu va fi proiectat

Acolo unde cântă racii – 2D

Regia: Olivia Newman

Cu: Daisy Edgar-JonesGarret Dillahunt

Gen film: Dramă, Mister

Durata: 125 minute

Premiera în România: 19.08.2022

Kya este abandonată de părinții și de frații ei mai mari la începutul anilor 1950 și învață să supraviețuiască singură. Ea este învățată să citească și să scrie de prietenul ei Tate Walker de care se îndrăgostește, dar este lăsată din nou în urmă când acesta merge la facultate.

Chase Andrews este un fundaș care o atrage pe Kya într-o întâlnire cu promisiuni de căsătorie care nu se materializează niciodată. După ce ea pune capăt relației lor, el o atacă și ea abia scapă. Apoi, în timp ce este plecată, Chase este găsit mort, iar Kya este prinsă într-un proces de crimă, dovezile împotriva ei părând foarte solide.

https://www.youtube.com/watch?v=4q_Ktw7wUvo

acoloundecantaracii

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.