BJC | Zilele Eminescu

BJC | Zilele Eminescu

Ziua Culturii Naționale și aniversarea a 173 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu sunt sărbătorite la Biblioteca Județeană Călărași printr-o serie de evenimente și expoziții speciale.

Vineri, 13 ianuarie 2023 și luni, 16 ianuarie 2023, vor avea loc expoziții de carte, momente muzicale, recitaluri, jocuri de rol, vânători de comori eminesciene și alte activități culturale organizate în parteneriat cu instituții de învățământ călărășene: G.P.N. Prâslea, Școala Gimnazială ”Carol I” Călărași, Liceul ”Matei Basarab” Mănăstirea, Liceul Pedagogic ”Ștefan Bănulescu ” Călărași, Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” Călărași.

Luni, începând cu orele ora 14:30, în spațiul expozițional al Bibliotecii Județene “Alexandru Odobescu” Călărași va avea loc vernisajul expoziției de artă plastică Metamorfoze eminesciene, care va reuni lucrări ale artiștilor călărășeni cu tematică eminesciană.

Sunt așteptați la eveniment utilizatori ai bibliotecii, jurnaliști și toți cei interesați, în limita locurilor disponibile.

Expoziția va rămâne expusă pe simezele bibliotecii până pe 15 februarie și va putea fi vizitată în regim muzeal.

Vă așteptăm cu drag!

zileleeminesc8

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.