Au început înscrierile la Festivalul - Concurs național de muzică folk ”CHITARA DUNĂRII”, Ediția a XII-a

Au început înscrierile la Festivalul - Concurs național de muzică folk ”CHITARA DUNĂRII”, Ediția a XII-a

Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Călăraşi, a anunţat astăzi pe pagina oficială de Facebook că au început înscrierile la FESTIVALUL - CONCURS NAȚIONAL DE MUZICĂ FOLK ”CHITARA DUNĂRII” Ediția a XII a – 19-20 noiembrie 2022

„Prin acest festival ne propunem continuarea tradiției acestui gen muzical la Călărași, descoperirea şi promovarea calităților vocale, artistice și creativ-muzicale ale tuturor artiștilor care vor urca pe scenă. El este conceput ca o manifestare cultural-artistică adresată grupurilor şi interpreţilor individuali de muzică folk, cu vârsta de minim 15 ani. Concursul se va desfășura pe două secțiuni: secțiunea soliști și secțiunea grupuri vocale. Regulamentul concursului și formularele de înscriere le găsiți aici: https://www.culturalcl.ro/.../even.../regulamente-evenimente. Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 01 noiembrie.”, se mai arată în mesajul postat pe Facebook.

chitaradunariiafis

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.