Ansamblul Folcloric ”Brâulețul Dunării” din Grădiștea, impresie excelentă la "Festival Days în Greece"!

Ansamblul Folcloric ”Brâulețul Dunării” din Grădiștea, impresie excelentă la "Festival Days în Greece"!

Ansamblul Folcloric ”Brâulețul Dunării” din Grădiștea a participat zilele acestea la "Festival Days în Greece", eveniment organizat de Mioff Festival Organization în Paralia Katerini (Grecia). Sub îndrumarea coregrafului Lucian Teodorescu, micii dansatori din Grădiștea au lăsat o impresie excelentă fiind aplaudați la scenă deschisă de către publicul prezent.

Participarea artiștilor a fost posibilă grație implicării unor sponsori precum Ferma Baciu, Doragra SRL (Rasa) dar și a autorităților locale reprezentate de primarul, Vasile Matei, Primăria și Consiliul Local Grădiștea.

”A fost o experiență frumoasă, am reprezentat cu bucurie, emoție si mândrie comuna Grădiștea -Călărași, totodată și România! Mulțumim copiilor pentru seriozitate și perseverență și nu în ultimul rând coregrafului Lucian Teodorescu pentru profesionalism și seriozitate, coordonatorului Bălașa Viorica Claudia si doamnei viceprimar Vicuta Nica pentru că au fost alături de copiii noștri în această experiență, sprinjinindu-i la orice pas! Vă mulțumim tuturor!”, se mai arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Ansamblului Brâulețul Dunării.

brauletul3

brauletul1

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.