Program Cinema 3D/2D Călărași

Program Cinema 3D/2D Călărași

09 – 11 octombrie 2020

Vineri, ora: 13:30

Sâmbătă, duminică: orele 10:00 și 13:30

Salvați de Crănțănei – 2D (variantă dublată)

Regia: Tony Bancroft, Scott Christian Sava, Jaime Maestro

Cu: Emily BluntDanny DeVitoJohn KrasinskiIan McKellenRaven-Symoné

Gen film: Animaţie; Durata: 94 minute

Premiera în România: 02.10.2020

Circul și-a pierdut, însă strălucirea de altădată: nu mai are animale, iar membrii trupei sunt prea bătrâni pentru a mai face giumbușlucuri pe arenă... Cu toate acestea, unchiul lui Owen are un secret care le poate rezolva toate problemele, dar cu o singură condiție. Într-o cutie misterioasă, se găsesc crănțănei magici care pot transforma pe oricine în animalul pe care îl doresc pe scenă. Dar, mai întâi, Owen și familia lui trebuie să-l învingă pe maleficul frate al unchiului lor, care, din păcate, cunoaște secretul crănțăneilor magici și dorește să-l țină doar pentru el...

02 – 08 octombrie 2020

Ora: 17:00

Un tataie de coșmar 2D

Regia: Tim Hill

Cu: Robert De Niro, Uma Thurman, Rob Riggle, Oakes Fegley, Laura Marano, Cheech Marin

Gen film: Comedie, familie; Durata: 97 minute

Peter e încântat de faptul că urmează să locuiască nu numai cu părinții săi, ci și cu buincul Jack, de care era foarte apropiat. Asta până când trebuie să se mute in podul care îi trezea coșmaruri, pentru a-i lăsa camera sa noului venit. Dar Peter nu se va da bătut așa de ușor și adunându-și prietenii vor încerca cu toții să îl scoată din sărite pe bunic, printr-o serie de farse care mai de care mai creative. Însă Jack nu e dispus să piardă și cât de repede îi declară război băiatului, întorcând casa cu susul în jos. Întrebare rămâne însă: se va da Peter bătut în fața bunicului sau va reuși acesta să își recupereze camera, câstigând razboiul?

02 – 08 octombrie 2020

Ora: 20:30

Made in Italy - 2D

Regia: James D'Arcy

Cu: Liam NeesonValeria BilelloMicheal NeesonSouad FaressYolanda Kettle

Gen film: Comedie; Durata: 120 minute

Premiera în România: 02.10.2020

Jack, un manager de galerie de artă de succes și ambițios, se confruntă cu posibilitatea de a pierde tot ceea ce a construit, întrucât soția sa, Ruth (Yolanda Kettle), intenționează să-l părăsească, luând galeria, inima și sufletul lui cu ea. Singura speranță a lui Jack este să facă vândă rapid casa veche din Toscana a familiei lor, dar, pentru a reuși, el trebuie să ia legătura cu tatăl său înstrăinat, Robert - o misiune mai ușor de spus decât de făcut.

09 - 15 octombrie 2020,

Orele: 17:00 și 20:30

Luni, filmul nu va fi proiectat

Honest Thief - 2D

Regia: Mark Williams

Cu: Liam NeesonKate WalshJai CourtneyJeffrey Donovan

Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller; Durată: 92 minute

Premiera în România: 09.10.2020

Dorind să ducă în sfârșit o viață cinstită, un notoriu spărgător de bănci se predă, însă are de-a face cu o dureroasă trădare din partea a doi agenți FBI lipsiți de scrupule.