Marcel Nuțu este noul director general al SC Ecoaqua SA Călărași

Marcel Nuțu este noul director general al SC Ecoaqua SA Călărași

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță care ocupă și funcția de președinte al Adunării Generale a Acționarilor a anunțat joi că noul director general al operatorului regional de apă și canalizare, SC Ecoaqua SA Călărași este Marcel Nuțu, numirea sa în funcție producându-se în urmă cu o săptămână. Fost director tehnic, Nuțu îl înlocuiește pe Costin Mihalache. “Dl Marcel Nuțu este noul director general al SC Ecoaqua SA, operator regional care acționează în județele Călărași și Ialomița. A preluat mandatul în urmă cu o săptămână, numirea sa fiind “certificată” de Consiliul de Administrație.”, a declarat joi liderul CJ Călărași, instituție care deține cele mai multe acțiuni în cadrul societății.

Din 2 decembrie 2020, societatea este administrată de 7 administratori persoane fizice care au mandat prelungit până la data de 1 mai 2022.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.