Direcția Poliția Locală Călărași asigură cetățenii municipiului că polițiștii locali sunt permanent în serviciul comunității

Direcția Poliția Locală Călărași asigură cetățenii municipiului că polițiștii locali sunt permanent în serviciul comunității

Fiind cunoscută perioada aglomerată ce urmează datorită sărbătorilor de iarnă, Direcția Poliția Locală Călărași va continua desfășurarea acțiunilor specifice pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19, la nivelul municipiului Călărași, acțiuni ce se desfășoară în sistem integrat cu reprezentanții I.P.J. Călărași și I.J.J. Călărași, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, mijloace de transport în comun și terase, acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru a nu permite desfășurarea unor activități care ar duce la creșterea numărului de infectări.

De asemenea polițiștii locali vor acționa și pentru respectarea regimului materiilor explozive conform Legii nr. 126/1995 republicată, dar și pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice la nivelul municipiului, cât și pentru aplicarea prevederilor legale stabilite prin hotărâri ale Consiliului Local Călărași, prevederi care sunt în competența Direcției Poliția Locală Călărași.

Orice sesizare privind încălcarea normelor legale se poate face la Dispeceratul instituției - telefon 0242313525 sau mobil 0756027734, sesizările fiind soluționate în cel mai scurt timp posibil.

Asigurăm cetățenii municipiului că polițiștii locali sunt permanent în serviciul comunității și vor întreprinde toate măsurile, alături de celelalte instituții implicate, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

Sărbători fericite și pline de sănătate!

DIRECȚIA POLIȚIA LOCALĂ CĂLĂRAȘI

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.