Corpul B al sediului ADR Sud Muntenia va fi inaugurat pe 24 noiembrie

Corpul B al sediului ADR Sud Muntenia va fi inaugurat pe 24 noiembrie

Corpul B al sediului ADR Sud Muntenia va fi inaugurat pe 24 noiembrie. Anunțul a fost făcut sâmbătă pe contul personal de Facebook de directorul Liviu Mușat. “Suntem la capatul catorva ani in care am avut printre prioritati si pe aceea de a asigura un spatiu de functionare demn de importantele sarcini cu care suntem învestiți. Cam asa ne-a iesit si speram ca sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia sa devina si sa ramana unul de referinta nu numai in peisajul urbanistic călărășean, ci si in cel din intreaga noastra Regiune. Inaugurarea va avea loc pe 24 noiembrie, odata cu lansarea primului program regional propriu al Regiunii noastre. Va multumim si va asteptam cu drag in casa noastra, Casa Regiunii Sud-Muntenia!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Valoarea totală a obiectivului de investiții “Construire sediu ADR Sud Muntenia – Corp B” este de 8.135.932,32 lei (TVA inclus).

Suprafață teren – 1800 mp

Suprafață construită – 472,53 lei

Suprafață desfășurată – 1935,93 mp

Suprafață utilă – 1672 mp

Nr. maxim de utilizatori birouri – 115 persoane

Nr. maxim de utilizatori sală de conferință – 175 persoane

Spații de arhivare, inclusiv în zona de arhivat – 272,43 mp.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.