ZIUA DUNĂRII | Călăraşi, 4 iulie 2021

 ZIUA DUNĂRII | Călăraşi, 4 iulie 2021

Primăria Municipiului Călăraşi, în colaborare cu Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23, vă invită duminică, 4 iulie, în Parcul Central, la Ziua Dunării, eveniment ajuns la a VIII-a ediţie.

Şi în acest an, organizatorii au pregătit concursul de pescuit, competiţia de vâslit în canotci, ateliere pentru copii precum şi servirea borşului de peşte.

Partenerii acestui eveniment sunt: Palatul Copiilor Călăraşi, Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi şi AJVPS Călăraşi.

Activitățile se vor desfășura în: Parcul Central, pe malul brațului Borcea sau pe apele brațului Borcea.

Programul este următorul:

06.30 – 09.30: concurs de pescuit organizat în colaborare cu AJVPS Călărași

- se vor acorda premii de participare tuturor concurenţilor şi premii primilor trei câştigători;

09.30 – 13.00: atelier de pictură

- standuri amenajate puse la dispoziţia copiilor (corturi + mese + kit-uri de pictură: bloc de desen, acuarele, pensule);

- lucrările realizate vor fi expuse în zona atelierelor;

09.30 – 14.30: concurs canotci 6+1, organizat de Asociatia MILLA 23 - Ivan Patzaichin

          09.30-11.45: înscrierea echipajelor şi sesiuni de antrenament al potenţialilor participanţi;

          11.45-14.30: desfăşurarea competiţiei, premierea câştigătorilor;

Concurs naţional de protecţia mediului şi ecoturism ŞOIMUL DUNĂREAN, organizat cu sprijinul Palatului Copiilor Călăraşi.

Participanţi: aproximativ 40 de copii şi coordonatori din mai multe judeţe din ţară (Buzău, Covasna, Bucureşti, Brăila), membri ai Palatului Copiilor din judeţele respective;

Servirea borşului de peşte preparat de Cantina de ajutor social a PMC: 800 porţii (servire în două locaţii), începând cu ora 10.30;

Program artistic (dansuri şi cântece populare), realizat cu participarea elevilor membri ai Palatului Copiilor Călăraşi.

Vă aşteptăm!

ziuadunarii

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.