Ziua de Curăţenie Naţională, marcată la Călăraşi!

Ziua de Curăţenie Naţională, marcată la Călăraşi!

Sâmbătă, 18 Septembrie 2021, România a celebrat Ziua de Curăţenie Națională, eveniment cunoscut prin intermediul sloganului „Let’s do it, Romania!”

În acest context, luni, 20 septembrie, Liceul Pedagogic “Ștefan Banulescu” Călărași, în parteneriat cu Primăria Municipiului Călăraşi, a marcat importanța evenimentului, în cadrul unei acțiuni de curățenie ce se s-a desfășurat între orele 14.00 -16.00, în Parcul Dumbrava din municipiul nostru. Nu mai puţin de 30 de elevi ai liceului, însoţiţi de profesorii coordonatori, Vasilica Puran şi Georgiana Panait şi susţinuţi de prof. Petruţa Samaru, directorul liceului au încercat să transmită cetăţenilor mesajul “Natura este casa noastră, schimbarea începe cu noi!”.

„Doar prin implicare putem dezvolta și consolida în rândul elevilor comportamente responsabile și prietenoase cu mediul, putem să-i ajutăm să conștientizeze importanța și necesitatea colectării separate, precum și necesitatea evitării abandonului deșeurilor, la întâmplare, pentru a proteja, astfel, natura.”, susţine prof. Vasilica Puran care a mulţumit şi municipalităţii pentru sprijinul primit în derularea acestei acţiuni. „Multumim Primăriei Călărași, domnului primar, Marius Dulce, pentru asigurarea echipamentului necesar, mănuşi şi saci, desfăsurării acțiunii în condiţii optime.”

Echipa Liceului Pedagogic “Ștefan Bănulescu” Călărași a reușit să strângă un număr mare de saci cu deșeuri menajere, precum și cu deșeuri din plastic, făcând, astfel, din Parcul Dumbrava un loc mai curat și mai prietenos pentru copiii orașului nostru, cel putin pentru câteva zile.

Acțiunea de curățenie  s-a desfășurat în condiții de siguranță, respectând distanța, pentru prevenirea infectării cu virusul coronavirus SARS-CoV-2.

„Vă invităm să ne însoţiţi în următoarele acţiuni de igienizare pentru a putea transforma oraşul nostru într-o grădină verde, curată și frumoasă!”

Prof. Georgiana Panait

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.