Ziua Comunei Independenţa – Eveniment reuşit!

Ziua Comunei Independenţa – Eveniment reuşit!

Ca de obicei, în ultimii ani, Primăria şi Consiliul Local organizează în august Ziua Comunei Independenţa. Evenimentul desfăşurat pe 11 august, a adunat în cochetul parc din satul Independenţa sute de localnici care „au tărit” momente de neuitat.

indep1

Primarul Lică Voicu a fost şi de data asta o gazdă extrem de primitoare, oferind oaspeţilor şi participanţilor momente artistice pline de culoare, susţinute de artiştii propuşi de Fundaţia Culturală „Music Star” MMC şi partenerul său media ETNO TV.

Au urcat pe scenă o serie de tineri valoroşi, iubitori ai cântului popular românesc care au încântat pe deplin numeroasa asistenţă.

Numele grele au încins şi mai mult atmosfera în acea seară splendidă de august. Au smuls ropote de aplauze Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Viorica Gizrgiu, Georgel Nucă şi nu în ultimul rând inconfundabilul, Jean de la Craiova. Spectacolul s-a încheiat cu un impresionant foc de artificii.

indep3

„Mă bucur din suflet că am reuşit şi în acest an, împreună cu colegii mei din Primărie şi alături de membrii Consiliului Local, să organizăm acest eveniment, dedicat în întregime tuturor locuitorilor comunei noastre. N-am nicio reţinere să spun că aceşti oameni merită, fie şi o dată pe an, astfel de momente de muzică, joc şi voie bună. Nu suntem bogaţi, din punct de vedere financiar, dar sufleteşte da, cu prisosinţă. Atmosfera a fost pur şi simplu extraordinară. Voci importante din folclorul românesc ne-au oferit adevărate momente de încântare sufletească. Le mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi, chiar şi cu gândul şi-i asigurăm de toată prietenia noastră. Să ne revedem sănătoşi şi anul viitor” a declarat primarul Lică Voicu.

indep2

Aflat la cel de-al doilea mandat, Lică Voicu a reuşit până acum să finalizeze o serie de obiective importante care contribuie la creşterea nivelului de trai al locuitorilor. Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii stradale, a infrastructurii şcolare concretizate în câteva proiecte susţinute financiar din resrse proprii şi guvernamentale au fost câteva din „promisiunile asumate şi onorate” ale primarului Lică Voicu, decis să-şi reînnoiască mandatul din vara anului viitor.

Foto: Alexandru Botezatu