Zilele Comunei Roseți: 20-21 august 2022

Zilele Comunei Roseți: 20-21 august 2022

Comuna Roseți va fi în weekend în sărbătoare. Primăria și Consiliul Local organizează în zilele de 20 și 21 august Zilele Comunei Roseți, eveniment la care au fost invitați să cânte și să danseze, pe scena amplasată în Parcul Central, nume importante din muzica populară românească și nu numai.

Vor urca pe scenă: Steliana Sima, Mariana și Mihai Călin, Mariana Ionescu, Niculina Stoican, Constantin Enceanu, Cristina Turcu Preda, Georgel Nucă, Cristina Gheorghiu, Emilia Ghinescu, Rodica Tudor, Raul, Gina Pop, Deaa și Dinu Maxer și Ansamblul Folcloric “Roseți”.

În ultima seară, organizatorii au pregătit un foc de artificii! Intrarea este LIBERĂ!

zilelecomuneiroseti

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.