Zilele comunei Chirnogi: 29 – 30 iunie 2024

Zilele comunei Chirnogi: 29 – 30 iunie 2024

Primarul Ion Ștefan a anunțat sâmbătă pe o rețea de socializare că Primăria Chirnogi și Consiliul Local al comunei Chirnogi vor organiza în zilele de 29 și 30 iunie ZILELE COMUNEI CHIRNOGI. Evenimentul se va desfășura în incinta bazei sportive, începând cu ora 19.00.

“Dragi locuitori ai comunei Chirnogi!

Cu deosebit respect vă aducem la cunoștință faptul că în intervalul 29.06.2024 (Sâmbătă) - 30.06.2024 (Duminică), vom sărbători împreună ZILELE COMUNEI CHIRNOGI! Evenimentul va avea loc pe Stadionul Bazei Sportive a localității Chirnogi începând cu orele 19:00. Programul artistic va fi susținut de următorii:

✓ Prezentator Doru Ivanov

✓ Momente artistice asigurate de elevii Școlilor Gimnaziale Nr. 1 și 3 Chirnogi sub îndrumarea cadrelor didactice;

✓ Moment artistic asigurat de Școala de dans "Vali Stanciu"

✓ Simona Dinescu

✓ Ork. Dorel Bumbăcaru & AȘII din Oltenița

✓ Nicușor Iordan

✓ Formația Rustic Band

✓ Nicoleta Vasile

✓ Costel Voicilă

✓ Foc de Artificii”, se arată în mesajul postat de primarul Ion Ștefan pe pagina personală de Facebook.

ZILELECOMUNEICHIRNOGI

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.