Vlad Țepeș | Proiect de peste 15 milioane lei pentru extinderea rețelei de canalizare menajeră

Vlad Țepeș | Proiect de peste 15 milioane lei pentru extinderea rețelei de canalizare menajeră

La începutul lunii aprilie, consilierii locali au adoptat, în regim de urgență, depunerea proiectului “Extindere rețea de canalizare menajeră în comuna Vlad Țepeș, județul Călărași”, în vederea obținerii finanțării acestuia în cadrul Administrației Fondului de Mediu - Programul vizând sisteme de alimentare cu apă, canalizare şi epurare a apelor uzate.

Valoarea totală a investiției este estimată la 15.245.362,12 lei (TVA inclus). Valoarea eligibilă se ridică la suma de 12.000.000 lei (TVA inclus), diferența reprezentând valoarea neeligibilă.

Pentru acest an, bugetul alocat programului este de 1,5 miliarde lei. Programul are caracter multianual şi se desfăşoară la nivel naţional, pe regiuni. Județul nostru face parte din Regiunea Sud Muntenia, bugetul alocat fiind de 225.493.346 lei.

În cadrul programului se finanțează tipurile de investiții care vizează atât înființarea sistemelor de alimentare cu apă și a sistemelor de canalizare, cât și extinderea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și sistemelor de canalizare existente.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.