Vlad Țepeș | O nouă investiție finanțată prin PNI Anghel Saligny

Vlad Țepeș | O nouă investiție finanțată prin PNI Anghel Saligny

În cadrul ședinței ordinare din 26 aprilie 2024, consilierii locali au adoptat și Hotărârea privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ al obiectivului de investiții “Asfaltare străzi în comuna Vlad Țepeș, județul Călărași”.E vorba de un proiect nou, finanțat din fonduri guvernamentale în cadrul PNI Anghel Saligny.

Potrivit primarului Marian Iliuță, în acest mandat străzile au fost pietruite în proporție de 90%. ”În al doilea an de mandat, am asfaltat cu bani de la buget 7 străzi (4 din Mihai Viteazu și 3 din Vlad Țepeș).”, a subliniat primarul Marian Iliuță, cel care va continua și din toamnă la timona Primăriei, câștigând detașat alegerile locale din 9 iunie.

În cazul în care cererea va fi aprobată, acesta va deveni al doilea proiect finanțat prin PNI Anghel Saligny după cel de modernizare și reabilitare a rețelei de alimentare cu apă potabilă, al cărui contract de finanțare a lucrărilor de execuție a fost semnat pe 30 ianuarie 2024 de ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea. Valoarea finanțării obținute de la bugetul de stat este de 8.885.257,16 lei, investiția totală fiind estimată de 9.512.977,83 lei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.