Vlad Țepeș | Modernizarea rețelei de apă potabilă, realizată prin PNI Anghel Saligny

Vlad Țepeș | Modernizarea rețelei de apă potabilă, realizată prin PNI Anghel Saligny

Comuna Vlad Țepeș va beneficia de o rețea de alimentare cu apă potabilă reabilitată și modernizată. În penultima zi a lunii ianuarie a.c., primarul Marian Iliuță, de numele căruia se leagă multe proiecte de investiții, a semnat împreună cu ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea contractul de finanțare pentru obiectivul “Modernizarea și reabilitarea rețelei de alimentare cu apă potabilă în comuna Vlad Țepeș”.

Suma alocată prin PNI Anghel Saligny este de 8.885.257,16 lei. Valoarea totală a investiției este de 9.512.977,83 lei, diferența urmând a fi suportată din bugetul local.

Studiul de fezabilitate, indicatorii tehnico-economici actualizați precum și devizul general actualizat au fost aprobați prin HCL 60, în septembrie 2023.

După semnarea contractului urmează stabilirea prin licitație a constructorului și, bineînțeles, demararea lucrărilor propriu-zise.

Un alt obiectiv aflat pe agenda primarului Marian Iliuță vizează înființarea unui parc fotovoltaic, în decembrie 2023 fiind aprobată în consiliul Local depunerea cereri de finanțare în cadrul măsurii Sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsum din cadrul Programului – cheie 1: Surse regenerabile de energie și stocarea energiei aferent Fondului pentru modernizare.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.