Ștefan Vodă | Un nou proiect pe lista de investiții

Ștefan Vodă | Un nou proiect pe lista de investiții

În cadrul ședinței din 11 septembrie, consilierii locali ai comunei Ștefan Vodă au adoptat Proiectul de hotărâre privind modificarea listei obiectivelor de investiții și rectificarea bugetului local pe anul 2023, inițiat de primarul Ionel Zardova.

Este vorba de introducerea unui nou obiectiv pe această listă de investiții aprobată la începutul anului. Cu finanțare europeană prin AFIR, primarul Ionel Zardova intenționează să implementeze proiectul "Modernizare drumuri de exploatare agricolă în comuna Ștefan Vodă, județul Călărași", pentru care a și fost aprobată de la bugetul local o primă sumă de 10.000 lei.

În acest moment, Primăria Ștefan Vodă derulează nu mai puțin de 22 de proiecte, finanțate prin GAL, PNRR, PNI Anghel Saligny, POIM, CNI, PNDL 2, AFIR și respectiv bugetul local, suma alocată din fonduri proprii fiind de 4.545.244,67 lei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.