Ştefan Vodă | PUG-ul, aprobat!

Ştefan Vodă | PUG-ul, aprobat!

Comuna Ştefan Vodă are Planul Urbanistic General aprobat. În şedinţa din 4 iulie, Consiliul Local a adoptat Proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic General al Comunei Ștefan Vodă (PUG) și a Regulamentului Local de Urbanism (RLU) aferent acestuia.

Concret, consilierii locali au aprobat documentaţia de urbanism Actualizare Plan Urbanistic General (PUG) și Regulament Local de Urbanism (RLU) aferent acestuia - comuna Ștefan Vodă, conform proiect nr. 630/2021, elaborat de B.I.A Lascăr V. Adrian.

PUG-ul și Regulamentul Local de Urbanism (RLU) aferent acestuia sunt valabile 10 ani de la data intrării în vigoare a hotărârii mai sus-menţionate, cu posibilitatea prelungirii valabilității conform prevederilor legale.

Planul Urbanistic General este un proiect care face parte din programul de amenajare a teritoriului şi de dezvoltare a localităţilor ce compun unitatea teritorial-administrativă de bază.

Planurile Urbanistice Generale cuprind analize, reglementări şi regulamentul local de urbanism pentru întreg teritoriul administrativ al unităţii de bază (suprafeţe din intravilan, cât şi din extravilan). În acelaşi timp, PUG-ul stabileşte norme generale, pe baza cărora se elaborează mai apoi în detaliu, la scară mai mică, PUZ-urile ş apoi PUD-urile.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.