Ștefan Vodă | I. Zardova: A fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea Căminului cultural

Ștefan Vodă | I. Zardova: A fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea Căminului cultural

Primarul Ionel Zardova a anunțat astăzi pe o rețea de socializare că din 22 mai 2024 vor putea începe lucrările de construcții autorizate pentru construirea obiectivului de investiții “Reabilitare, modernizare, dotare și extinderea așezământului cultural din sat Ștefan Vodă, comuna Ștefan Vodă, județul Călărași”, finanțat de la bugetul de stat prin CNI. S.A.

“Vă aducem la cunoștință că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru renovarea căminului cultural. Lucrările vor începe în cel mai scurt timp.”, se arată în mesajul postat pe pagina de Faceboo a Primăriei Ștefan Vodă.

Valoarea totală a contractului care vizează proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului este de 4.459.958,23 lei (fără TVA). Autorizația de construire a fost emisă pe 11 august 2023.

Suprafaţa construită total este de 801,45 mp, din care pentru corp Cămin, 470,81 mp, respectiv corp Atelier, 330,64 mp. Suprafaţa desfăşurată total este de 900,89 mp. Cheltuielile pentru racordurile la utilităţi (energie electrică, apă, canal, gaz, etc) vor fi finanţate integral de la bugetul local. După realizarea obiectivului, Consiliul Local are obligaţia să menţină destinaţia acestuia şi să-l întreţină pe o perioadă de minim 15 ani.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.