Ștefan Vodă | CNI a aprobat finanțarea proiectului „Construirea unei infrastructuri noi pentru învățământul gimnazial, prin desființarea corpurilor (C1, C2, C3 și C4) a Școlii Gimnaziale nr. 1”

 Ștefan Vodă | CNI a aprobat finanțarea proiectului „Construirea unei infrastructuri noi pentru învățământul gimnazial, prin desființarea corpurilor (C1, C2, C3 și C4) a Școlii Gimnaziale nr. 1”

Continuă veștile bune pentru locuitorii comunei Ștefan Vodă! După ce s-au semnat, chiar în această lună, contractele de finanțare, prin PNI Anghel Saligny, ale proiectelor privind modernizarea și extinderea sistemului de canalizare, respectiv reabilitarea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă, primarul Ionel Zardova a anunțat că CNI a aprobat finanțarea proiectului „Construirea unei infrastructuri noi pentru învățământul gimnazial, prin desființarea corpurilor (C1, C2, C3 și C4) a Școlii Gimnaziale nr. 1”.

Valoarea totală a investiției este de 30.306.028,54 lei (TVA inclus) din care suma alocată de CNI este de 29.222.344,40 lei (TVA inclus). Diferența de 1.083.684,14 lei (TVA inclus) va fi suportată din bugetul local.

Școala va avea un regim de înălțime P+1E (parțial), suprafața construită totală fiind de 1610,10 mp. Suprafața totală a terenului este de 6.946 mp.

Ștefan Vodă | Contracte de finanțare semnate în 2023!

PNI Anghel Saligny

  1. Proiectul „Modernizare și extindere sistem de canalizare în comuna Ștefan Vodă, județul Călărași”. Suma alocată de la bugetul de stat este de 13.589.390,82 lei (TVA inclus), valoarea totală a proiectului fiind de 14.116.018,39 lei (TVA inclus).
  2. Proiectul „Reabilitare şi modernizare sistem de alimentare cu apă în comuna Ştefan Vodă”. Suma aprobată de la bugetul de stat este de 11.410.609,18 lei (fără TVA). Investiţia este estimată la peste 14,8 milioane lei.

CNI S.A.

  1. Proiectul „Reabilitarea, modernizarea, dotarea şi extinderea aşezământului cultural din sat Ştefan Vodă, comuna Ştefan Vodă”
  2. Proiectul „Construirea unei infrastructuri noi pentru învățământul gimnazial, prin desființarea corpurilor (C1, C2, C3 și C4) a Școlii Gimnaziale nr. 1”.

PNRR

  1. Proiectul „Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăţi serviciile publice prestate la nivelul unităţilor administrativ – teritoriale”, Componenta 10 – Fondul Local, I.1.3 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice
  2. Proiectul „Construirea de locuinţe nZEB plus pentru tineri locuinţe de serviciu pentru specialişti din sănătate şi învăţământ”, Componenta 10 – Fondul Local

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.