Ştefan Vodă | Au fost actualizaţi indicatorii tehnico – economici privind modernizarea şi extinderea sistemului de canalizare

Ştefan Vodă | Au fost actualizaţi indicatorii tehnico – economici privind modernizarea şi extinderea sistemului de canalizare

Reuniţi într-o şedinţă extraordinară chiar la începutul anului, consilierii locali au adoptat Proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții „Modernizare și extindere sistem de canalizare în comuna Ștefan Vodă, județul Călărași”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”.

Investiţia, estimată la peste 14,8 milioane lei, vizează realizarea unei staţii de epurare (în valoare de 2.773.889,4 lei, TVA inclus) şi a 3 staţii de pompare şi repompare (în valoare de 566.413,84 lei, TVA inclus), extinderea reţelei de canalizare apă uzată pe o lungime de 10.372 m (în valoare de 7.267.967,28 lei, TVA inclus) precum şi realizarea a 670 de racorduri individuale (în valoare de 1.866.946,45 lei, TVA inclus).

De această investiţie vor beneficia direct nu mai puţin de 2270 de locuitori ai comunei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.