S-au aprobat devizul general și indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții “Înființare rețea de canalizare menajeră și stație de epurare în satul Independența”

S-au aprobat devizul general și indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții “Înființare rețea de canalizare menajeră și stație de epurare în satul Independența”

“Înființare rețea de canalizare menajeră și stație de epurare în satul Independența” este proiectul câștigat de Primăria comunei Independența, finanțat din fonduri guvernamentale, în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny.

La finele lunii noiembrie, consilierii locali au adoptat Hotărârea privind aprobarea Devizului General și a indicatorilor tehnico – economici ai obiectivului de investiții “Înființare rețea de canalizare menajeră și stație de epurare în satul Independența, comuna Independența, județul Călărași”, inițiat de inimosul primar Gabriel Rădulescu.

Investiția este evaluată la 22.814.973 lei (TVA inclus) din care 22.155.523,85 lei (TVA inclus), reprezintă suma ce va fi alocată de la bugetul local. Diferența de 659.449,34 lei (TVA inclus) va fi suportată din bugetul local.

Proiectul prevede, printre altele, o stație de epurare și două stații de pompare și repompare a apei uzate. Rețeaua de canalizare apă uzată va avea o lungime de 11.473 metri, urmând a se realiza 600 de racorduri individuale. Conducta de refulare va măsura 663 de metri. Investiția va deservi nu mai puțin de 2.235 de locuitori.

Tot în cadrul aceleiași ședințe, consilierii locali au adoptat și Hotărârea privind punerea la dispoziție cu titlu gratuit a suprafeței de 1000 mp, teren intravilan din domeniul privat al comunei pentru organizarea de șantier. Lucrările vor fi realizate de asocierea de firme Armonia Logistic SRL (lider), Aqua Technology SRL și Egna Imobiliare SRL.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.