Roseți | Nicolae Râjnoveanu: Știm ce avem de făcut

Roseți | Nicolae Râjnoveanu: Știm ce avem de făcut

Primarul Nicolae Râjnoveanu muncește. Cât îi ziua de lungă, adunând și scăzând, punând la punct până și cel mic detaliu care vizează proiectele mari, finanțate fie din fonduri europene, fie guvernamentale.

Cu pixul în mână a luat la puricat lista cu investițiile demarate, aflate în diverse stadii de implementare pentru care e dispus să muncească până la...epuizare. Comuna e prioritatea sa de suflet.

”Avem noutăți cu privire, desigur, la proiectele pe care le-am lansat deja. Chiar ieri am avut o discuție cu băiatul care se ocupă de investiții și am să vă spun despre ce e vorba.”, a început primarul Râjnoveanu care, nerăbdător, a continuat “Proiectul privind rețeaua de gaz. Astăzi se urcă în platformă, justificat, toată documentația, în vederea semnării contractului. Pentru dispensar, se așteaptă Ordinul dlui ministru după care ar trebui să fiu chemat să semnez contractul de finanțare. La Grădiniță, s-a înaintat Raportul către Consiliul Local. Avem o anexă care trebuie desființată. Trebuia să o scoatem și din inventar. Săptămâna viitoare vom fi pe aceeași linie cu dispensarul. Sper să intre tot atunci și în Comisia Tehnico-Economică și să fiu chemat apoi pentru contractare. Canalizarea, proiect finanțat prin PNI Anghel Saligny. Avem de ridicat toate avizele pentru documentația tehnică de execuție. Aici nu avem probleme. Pe AFM, avem o diferență de canalizare pe întraga suprafață și terminăm. Mai avem în vedere extinderea stației de epurare cu încă un modul întrucât dacă introduc diferența de gospodării trebuie neapărat să măresc modulul în așa fel încât să facă față. Centrala fotovoltaică, ce se va realiza pe o suprafață de 1,5 ha, s-a depus cererea de finanțare.”

Același primar harnic și foarte bine ancorat la realitatea locală a mai adăugat și alte investiții preconizate a se înfăptui cu bani de la bugetul local. “Ar mai fi câteva lucrări pe care le executăm pe banii noștri. E vorba de infrastructura de transport unde avem câteva bretele de 150, 200 de metri, cum e strada din spate pe care n-am putut s-o introduc pe nici un program deoarece sunt foarte strâmte ca suprafață. Lățimea lor e mică, nu mai mare de 6 metri. Suntem astfel nevoiți ca aceste bretele să le executăm cu banii noștri dacă nu putem altfel. Revin și asupra unor lucrări realizate de ani de zile și care necesită automat o reabilitare. E vorba de câteva străzi plus una pe care trebuie să mărim suprafața de transport. E vorba de str. General Popescu Ion Oiță, până la stația de autobuz din Centru. Știm ce avem de făcut și sperăm să le rezolvăm.”, conchis primarul Râjnoveanu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.