Roseți | N. Rîjnoveanu: Sunt cel puțin 6 mari proiecte care figurează pe această listă de priorități pentru 2024

Roseți | N. Rîjnoveanu: Sunt cel puțin 6 mari proiecte care figurează pe această listă de priorități pentru 2024

Pentru anul viitor, cel puțin șase mari proiecte de modernizare a localității Roseți stau pe lista de priorității a primarului Nicolae Rîjnoveanu. Sunt obiective de amploare, finanțate din fonduri europene și guvernamentale, care vizează, în eșență, creșterea nivelului de trai al tuturor locuitorilor acestei comune de top a județului.

“Sunt cel puțin 6 mari proiecte care figurează pe această listă de priorități pentru 2024. Încerc măcar să le încep. Anul viitor aceste lucrări măcar să fie contractate și începute. Eu am o vârstă și...aș vrea să le las începute. Un mandat m-am chinuit pentru a le pune în mișcare. Proiectul de gaze e pe primul loc. Urmează grădinița, dispensarul, canalizarea, centrala fotovoltaică astfel încât noi să devenim independenți din punct de vedere al consumului public de energie electrică și platforma de gunoi pe care neapărat trebuie s-o facem. În rest, celelate sunt lucrări mai mici pe care le vom duce la bun sfârșit cu bani proprii. De exemplu, trama stradală, proiect pe care-l vom susține cu bani de la buget, din excedent. (...) Să nu zică viitorul primar că nu i-am lăsat de muncă. Am grijă pentru încă un mandat sau chiar două să aibă de muncă.”, a declarant primarul Nicolae Rîjnoveanu.

Nu știu. Mă mai gândesc, mai ales că toată lumea... Aș vrea să pună frână că am și eu o vârstă.”

Nicolae Rîjnoveanu, despre posibilitatea unei noi candidaturi

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.