Roseți | N. Râjnoveanu: Am promisiunea fermă pentru gaze de la executant că s-ar putea să iernăm anul ăsta cu gaze

Roseți | N. Râjnoveanu: Am promisiunea fermă pentru gaze de la executant că s-ar putea să iernăm anul ăsta cu gaze

Cetățenii comunei Roseți ar putea beneficia, din iarnă, pentru consum propriu de gaze naturale. Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Râjnoveanu care a mai subliniat ”Am promisiunea fermă pentru gaze de la executant că s-ar putea să iernăm anul ăsta cu gaze. Problema ar fi banii. Cred că suntem destul de abili astfel încât să facem un grafic de execuție care va fi finanțat așa cum trebuie. Ca să avem banii necesari, cu un avans înainte. Să vedem ce prevede contractul de finanțare.”

Proiectul ”Înființare sistem de distribuție gaze naturale în localitatea Roseți, județul Călărași”este finanțat prin PNI Anghel Saligny.

În valoare de 58.297.072,41 lei (49.687.468,34 lei, de la bugetul de stat, respectiv 8.609.604,07 lei de la bugetul local), investiția prevede execuţia reţelei de distribuţie gaze naturale în lungime cumulată de 37,057 km, a unui număr de 1755 de branşamente cu o lungime totală de aproximativ 14,040 km şi instalaţii de utilizare pentru instituţiile publice cu o lungime cumulată de aproximativ 3,000 km, dotate cu sisteme de măsură şi transmisie SMART, respectiv contori inteligenţi, sistem SCADA şi software de comunicaţii.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.